,

Lediga tjänster

 

Projektledare - Advanced Integration Technology

Vi söker ytterligare en projektledare som vill arbeta på en internationell marknad med Aerospaceindustrins stora aktörer som kunder! 

AIT (Advanced Integration Technology) är ett ledande globalt industriföretag som tillverkar produktionsutrustning till samtliga större flygplanstillverkare. Företaget har 8 kontor där huvudkontoret är beläget i Texas och de övriga kontoren i USA, Spanien och Sverige (Umeå). Sammantaget är det ca 900 anställda. AIT i Umeå konstruerar, producerar och levererar mobila transportörer, automatiseringsutrustning och svetsade konstruktioner. Bolaget befinner sig i en expansiv fas och i AITs nya lokaler på Västerslätt i Umeå finns idag ca 60 anställda. www.aitumea.se

Dina arbetsuppgifter
Som projektledare på AIT kommer du att ingå i ett team av projektledare som kvalitet- och leveranssäkrar projekt hela vägen från projektstart till leverans hos kund. Produkterna är stycketillverkade och projektens resurser, storlek och tidsåtgång varierar. Du som ansvarig projektledare sätter dig in i behovet tillsammans med nyckelpersoner och du ansvarar för att koordinera resursinsatser och skapa förutsättningar genom struktur och en kommunicerad plan som är förankrad i alla led. Det gör du genom att leda projektmöten internt och externt med kunder och leverantörer, tät dialog med design- och produktionsteamet vilket inkluderar beredning, montering, smide och logistik. Du håller "blykoll" på nästa steg och är snabb i fotombytet när det krävs. Beroende på vilka projekt du ansvarar för har du kontakt med vårt moderbolag i USA. Dina kunder befinner sig internationellt men även nationellt. Reser gör du ibland, det kan vara besök hos en leverantör, kund eller utbildning. Har du intresse och möjlighet att resa mer är det något som är intressant men inget krav. Placeringen av tjänsten är i Umeå.

Din profil
I den här rekryteringen vill vi att du har erfarenhet av projektledning från tidigare roller. I din ryggrad har du grunderna vad gäller processer och verktyg för att driva och leda och följa upp parallella projekt. Dina erfarenheter behöver inte komma från tillverkningsindustrin men det är helt klart en fördel. Engelska är du bekväm med både muntligt och skriftligt. Förutom det är vi säkra på att din personlighet, motivation och inställning kommer att vara mycket betydelsefull för vår framgång och din trivsel. Detsamma gäller för oss, att vi berättar och förklarar vilka vi är så du får en tydlig och beskrivande bild av oss. Det vi vet, och känner oss trygga med, är att vi är uppriktiga och välkomnande och vi jobbar "ihop". Vi gillar effektivitet och struktur och strävar efter att alltid förbättra. Vårt innersta är att vi har en passionerad innovationskraft som känns och syns. Vi är nyfikna på din profil!

Intresserad?
Skicka in ditt CV och ett personligt brev för att visa intresse för tjänsten. Vill du veta mer kontakta Marlene Vikström, Senior Rekryteringskonsult på 070 420 85 00. Vi kommer att behandla urvalet löpande med slutdatum den 24 okt 2021.

ANSÖK

 

 

Advanced Integration Technology Umeå AB

Kabelvägen 1J
901 33 Umeå, Sweden

Telefon: +46(0)90-2010000
Epost: Maila oss
Webb: http://aitumea.se/
 

English

- Contact Us